Turnul lui Axel… in centrul Sibiului

Plănuieşti o şedere în Sibiu cu familia, în doi sau în grup de maxim 4 persoane, la doar 5 minute de mers pe jos de centrul istoric, într-un loc intim, fără rigorile unui hotel sau vreunei pensiuni? Atunci Apartamentul Axel e pe gustul tău!

Spaţiul

Aici te întâmpină o zonă generoasă de discuţii în nuanţe de lemn, unde îţi poţi petrece serile la poveşti. Nu o să ratezi emisiunile preferate, pentru că ai televizorul salvator în living.

Supriza plăcută e accesul la bucătărie. Se poate face atât dinspre dormitor cât şi dinspre living, fără a deranja pe nimeni. Copii o să găsească micul labirint distractiv!

Bucătăria luminoasă o să te îmbie la gătit, pentru că e echipată complet ca la tine acasă. Însă dacă preferi relaxarea de vacanţă doar, îţi poţi lua micul dejun la masă generoasă de acolo, în compania confortabilă a simpaticelor scaune verzi. Cactusul din geam îl udăm noi, bucură-te doar de doza lui de verde!

După o zi de plimbare prin centrul istoric, te aşteaptă un dormitor matrimonial luminos şi cald, în nuanţe de lemn. Sperăm să-l găseşti si tu relaxant!

Dacă garderoba ta are nevoie de atenţie specială, ai la dispoziţie un dulap generos, un fier de călcat, plus maşină de spălat rufe.

Cafeaua sau ceaiul de dimineaţă le poţi prepara pe gustul tău! Ai la dispoziţie cafeterieră, plită şi fierbător. Sau poate preferi cofetăria de jos?

Dacă eşti fumător, te invităm pe balconul de cursă lungă, unde poţi avea discuţii lungi telefonice, plimbându-te şi admirând de sus peisajul urban. Dacă priveşti în stânga te vei bucura de casele din oraşul vechi, cu aspect baronesc. La dreapta e parcarea bine conturată, cu locuri libere din plin, magazinul non stop, şi zona verde a clădirii de apartamente.

Poziţionarea

Toate atracţiile sunt la o plimbare de 600 metri.

Piaţă Mică a pub-urilor şi a evenimentelor underground, unde, de 8 secole, stau aţintiţi asupra trecătorilor “ochii oraşului”, aşa cum numesc localnicii lucarnele de pe acoperişuri.

Muzeul Brukenthal cu colecţia de tablouri şi mobilier ale fostului guvernator saxon…

Podul Minciunilor unde nu poţi rata un selfie şi nici turiştii din diverse ţări cu care e posibil să se lege poveşti uşor. Legendele podului sunt multe, dar ca să pleci pregătit iată una: se zice că podul “simte” neadevarurile care se rostesc şi scârţâie din încheieturi. Când vei ajunge acolo, vei auzi de la trecători şi altele…

Parcarea

Chiar în faţa clădirii, în zona special amenajată!

Accesul oaspeţilor

Apartamentul Axel e situat lângă gară şi autogară. Dacă vii dinspre Aeroportul Internaţional Sibiu, poţi lua un autobuz sau taxi, e doar la 6 km distanţă.

Aici ai independenţă totală de la sosirea în Sibiu, şi pe toată perioada şederii!

Codul de acces îl vei primi telefonic chiar în ziua sosirii. Sau ne putem întâlni pentru predarea cheii. Rămâne să stabilim împreună!

Recenzii

Foarte bine,merita .

Curățenia,liniștea,aproape de centru Sibiului,dotarea bucătăriei băi și camerelor de dormit.Maleabilitate proprietarului și seriozitatea.

LORAN10 (RO)

Decembrie 2017

Minunat

Totul a fost minunat si nu au fost probleme. Propietarul e un om de nota 10

Stanciu Catalin (RO)

August 2017

Apartament foarte confortabil, langa gara.

Apartamentul mare, aflat la etajul 5 este renovat si utilat modern. Se afla intr-un bloc obisnuit, langa gara si autogara (este liniste, nu am auzit trenurile). Pana in centrul vechi am mers pe jos, se urca o panta lejera si se ajunge in Piata Mare in 10-15 min. In zona garii exista multe magazine micute, de cartier si chiar in spatele blocului este unul ceva mai mare, cu de toate, inclusiv produse alimentare. Am cumparat de aici paine cu ceapa si paine cu varza, delicioase. Paturile sunt confortabile, inclusiv cele suplimentare, baia si bucataria Ok, balconul la fel, totul curat. Internet functional, TV-ul nu l-am incercat. Am sunat proprietarul cand am intrat in Sibiu si cu toate ca era mai devreme putin decat ora mentionata pe Booking pentru check-in, acesta a fost amabil si a venit la apartament imediat pentru a ne da cheia.

Daniela (RO)

Iulie 2017

Doreşti mai multe informaţii?

Contactează-ne
Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn