Cuibul colorat Edy…
pentru vizite în Sibiu cu familia sau prietenii

Dacă plănuieşti o vizită cu familia, inclusiv copiii, prin Sibiu, o să-ţi placă teribil Apartamentul Edy. Sau poate celor mici chiar mai mult!

Nu doar pentru că e aproape de centrul istoric, ci şi pentru că e mai mult un cămin decât un spaţiu hotelier, care îmbină utilul cu zone de relaxare şi zonă de joacă.

Apartamentul e pregătit să găzduiască maxim 6 persoane, oferindu-le intimitate, dar şi loc de petrecut timpul în comun. Aaaa, iar standardul de curăţenie aici nu e un “moft” ci un “trebuie”.

Spaţiul

Apartamentul Edy este compus din 2 camere decomandate şi un living, fiecare cu 1, 2 sau 3 locuri de dormit. Acces spre baie şi bucătărie, plus o terasă generoasă.

Livingul e vibraţie de culori relaxantă! Adulţii pot servi aici cafeaua sau ceaiul în faţa televizorului, alegându-şi programul favorit, sau navigând gratuit pe internet, în timp ce puştii îşi pot servi cerealele sau pot desena la propria lor măsuţă.

În plus, în zilele cu soare, terasa e un loc în plus pentru relaxare şi o gură de aer.

Iar pentru fumători, o oază de intimitate. E loc pe gustul tuturor!

După plimbarea prin Sibiu, va puteţi reuni toţi pentru a găti ceva din arsenalul cu mâncăruri rapide şi delicioase. Bucătăria e spaţioasă şi complet utilată pentru orice reţetă ai în minte.

Nu-ţi lua cu tine decât garderoba, accesorii personale şi cele ale copiilor, şi aparatul de foto. Aici găseşti în rest de toate. De la fier de călcat şi uscător de păr, la prosoape şi aşternut curat.

Poziţionarea

Eşti la o plimbare pe jos distanţă de centrul istoric. Mai precis, 2.5 kilometri de:

  • Piaţa Mică, locul teraselor cele mai frumoase din Sibiu şi a puburilor îndrăzneţe.
  • Piaţa Mare a Târgului de Crăciun şi de Paşte, a Oktoberfest-ului şi a Târgului Olarilor, a concertelor mari, şi zona 0 a revoluţiei din ‘89.
  • Pietonala cu cofetării şi gelaterii, gogoşerii şi covrigării tradiţionale, şi a spectacolelor de stradă în timpul Festivalului Internaţional de Teatru.
  • Muzeul Brukenthal cu colecţiile guvernatorului saxon.

La mai puţin de trei paşi de toate acestea ai:

  • Podul Minciunilor, unde o legendă spune că orice lucru rostit e pus sub semnul întrebării de când aici negustorii spuneau verzi şi uscate, câte-n lună şi în stele…şi unde iubiţii îşi pecetluiesc iubirea cu lacăte dedicate.
  • Piaţa Aurarilor, locul bijuterierilor medievali.
  • Pasajul Scărilor, cu liniştea ce te coboară din oraşul nou în oraşul vechi.
  • Peste tot vei fi urmăriţi de “ochii Sibiului”, lucarnele de pe acoperişurile caselor vechi.
  • Dacă eşti în căutare de locuri publice unde şi copii să se simtă în largul lor, Sibiul nu duce lipsă. În zona 0 aveţi Lili’s Cafe, iar pe strada Mitrolopiei, Erasmus Cafe, cu loc de joacă afară, şi librărie. Întrebaţi trecătorii, amabilitatea lor vă va fi ghid.

Dacă ajungi în Sibiu cu avionul, ei bine, Aeroportul Internaţional Sibiu este la 5 km de Apartamentul Edy. Poţi lua un taxi, sau poţi porni într-o aventură cu autobuzul, chiar din faţa aeroportului. Copiilor o să le placă!

Parcarea

Dacă vii cu mașina, avem alocat pentru tine un loc de parcare gratuit!

Accesul oaspeţilor

Cât se poate de simplu! În ziua sosirii o să primeşti telefonic codul tău de acces pentru a te caza  independent de noi. Bineînţeles, ne putem şi întâlni dacă îţi face plăcere şi programul nostru coincide.

Recenzii

ca acasa

complexul de locuinte unul superb, apartamentul dragut amaenajat, foarte mare bine organizat, calduros.

Lupu (RO)

Decembrie 2017

Apartament curat , spatios , terasa. Recomand cu drag.

Radu Adrian (RO)

Decembrie 2017

Un apartament excelent.

Paul Antonio (RO)

Iulie 2017

Doreşti mai multe informaţii?

Contactează-ne
Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn