Bojdeuca moderna a Emmei…

Un apartament cu aer liniștit ca Sibiul si alternativa la o camera de hotel în Sibiu

Cauţi cazare în Sibiu pentru tine şi grupul de prieteni sau familie, aproape de centrul istoric? Un loc intim în care să fiţi independenţi, şi să NU depindeţi de orele fixe de masă ale unui hotel în Sibiu sau de orele de intrare ale unei pensiuni? Perfect!

Apartamentul Emma e situat la doar 1,8 km de Piaţă Mare şi e pregătit pentru maxim 6 persoane iubitoare de confort şi libertate.

Spaţiul

Apartamentul Emma e mobilat modern si inspiră energie, iar structura spaţiului asigură atât intimitate oaspeţilor, cât şi spaţiu comun de întâlnire. Plus WiFi gratuit!

E potrivit pentru maxim 6 persoane care doresc să-şi servească micul dejun şi cafeaua împreună, fără orele fixe ale unui hotel, iar serile să le petreacă povestind şi poate gătind ceva rapid şi gustos în bucătăria generoasă şi bine utilată, după planul unei gospodine. Există inclusiv plită, cuptor cu microunde, cafeterieră, fierbător.

Baia proprie, cu cadă, te aşteaptă să te relaxezi după o zi de plimbare şi răsfăţ de vacanţă.

Ia cu tine doar strictul necesar plimbărilor prin Sibiu! Vei găsi aici prosoape şi lenjerie proaspăt schimbată.

Poziţionare

Apartamentul Emma se află aproape de centru, într-o zonă liniştită şi îndrăgită de localnici.

1,8 km faţă de Piaţa Mare, buricul burgului, km 0 al revoluţiei sibiene din 1989 şi al evenimentelor artistice şi culinare ale anului, una dintre cele mai mari din Transilvania încă din 1366. Dacă eşti iubitor de obiecte vechi sau doar curios de Muzeul Brukenthal, aici îl găseşti!

2 km distanţă faţă de Piaţa Mică, locul de foc al pub-urilor şi al festivalurilor de nişă, de unde te vor privi blând “ochii oraşului”, aşa cum le spun localnicii lucarnelor de pe acoperişuri.

2,1 km faţă de Podul Minciunilor, locul cel mai incărcat de legendă din Sibiu. Există multe poveşti brodate in jurul Podului. Una spune ca podul “simte” neadevărurile care se rostesc si scârţâie din încheieturi. Când vei ajunge acolo, vei auzi de la trecători şi altele…

5 km distanţă de Aeroportul Internaţional Sibiu, de unde poţi lua un taxi sau un autobuz către locaţie.

Parcarea

Poţi să-ţi alegi spaţiul optim de parcare, chiar lângă clădire. E gratuit, bineînţeles!

Pentru cei nerăbdători să ajungă în centru, maşina poate rămâne în parcare. Staţia de autobuz e la doi paşi, cu ruta directă către centru!

Accesul oaspeţilor

Aici ai independenţă totală de la sosirea în Sibiu, şi pe toată perioada şederii!

Codul de acces îl vei primi telefonic chiar în ziua sosirii. Sau ne putem întâlni pentru predarea cheii. Rămâne să stabilim împreună!

Recenzii

Sejur cu prieteni

Marimea, designul, confortul si amplasarea apartamentului foarte bune si structura locuintei excelenta. Pat super confortabil. Apartament dotat si bine gandit, curat. Aproape de centru si de magazine, statia de taxiu chiar in fata blocului. Check-in si check-out felxibil. Am fost 6 persoane si apartamentul a fost super spatios.

Orsolya (RO)

Decembrie 2017

Ne-au fost indeplinite asteptarile

+ Gazda foarte primitoare, desi am ajuns putin mai devreme decat trebuia la apartament, in 10 minute ne-a fost predat apartamentul; + Apartamentul este unul modern, mobilat corespunzator situat intr-o zona linistita a orasului + Am avut la dispozitie tot ce ne-a fost necesar, incepand de la fier de calcat pana la masina de spalat + Curatania a fost unul din punctele forte + Este un magazin Profi foarte aproape, la o strada distanta

dekeeu (RO)

Septembrie 2017

Perfect!

Apartament spațios și foarte curat, dotat cu tot ce ai nevoie. E situat într-un cartier, cam departe de centru, dar dacă ai maşină nu e un impediment.

Anonymous

Doreşti mai multe informaţii?

Contactează-ne
Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn