Studio-urile Adela…
într-o casă de oaspeți în Sibiu

Dacă plănuieşti o vizită în Sibiu singur(ă) sau în doi şi cauţi confortul unui loc luminos, intim şi curat, fără prezenţa vreunui recepţioner curios, Studio-urile Adela o să fie pe gustul tău. Acestea se află într-o casa de oaspeţi în Sibiu, cu curte.

Situate la 2 km distanţă de centrul istoric, Studio-urile Adela sunt amenajate în stil suedez, ca o oază de alb relaxant. Poţi alege una dintre cele 3 camere cu pat dublu şi baie privată, cu duş.

Spaţiul

Ia cu tine doar cele necesare! Aici găseşti tot ce-ţi trebuie, de la prosoape imaculate la uscător de păr şi fier de călcat. Micul dejun îl poţi prepara în chicineta comună celor 3 camere, dar îl poţi servi în faţa ferestrei la tine în cameră, pe masa cea albă, care în restul zilei poate funcţiona şi ca spaţiu de lucru dacă ai nevoie de timp de navigare pe internet, de exemplu. Fără griji, ai WiFi gratuit! Ai în camera şi un frigider de hotel, pentru bunătăţi. Cafeaua ţi-o poţi prepara pe gustul tău în chicinetă. Găseşti acolo fierbător şi cafeteriera. Si apoi o poţi servi în faţa televizorului, în camera ta. Sau dacă vrei să te simţi 100% turist în Sibiu, poţi alege una dintre locaţiile de zi din zonă. Dacă eşti fumător, băncuţa cochetă de la intrarea în Casă Adela te pofteşte să ai un moment de linişte al tău, departe de ochii oricui! Dacă alegi Camera Nr.3 … O să ai o surpriză plăcută! Structura ei e atipică, datorită buzunarului arhitectural în care e plasat regeşte patul dublu. O picanterie pentru un cuplu, dar şi o noutate plăcută pentru un călător singur prin Sibiu.

Poziţionarea

Casa de oaspeţi Adela e situată la un bulevard distanţă de pietonala din Sibiu, şi 20 minute de plimbare pe jos de Piaţa Mare, Muzeul Brukenthal, Piaţa Mică şi Podul Minciunilor. Dacă eşti nerăbdător/nerăbdătoare să ajungi în centrul istoric, Muzeul Astra în aer liber (5 km) sau o altă zonă a Sibiului, staţia de taxi şi 2 staţii de autobuz sunt foarte aproape.

Aeroportul Internaţional Sibiu e la 6 km distanţă de locaţie. Poţi lua un taxi, sau autobuzul 11, care te va lasa la 2 paşi de Casa de Oaspeţi Adela.

Parcarea

Dacă vii cu mașina în Sibiu, ai la dispoziție locuri gratuite de parcare în fața clădirii, sau în apropiere. Ca fiind de-al casei!

Accesul oaspeţilor

Aici ai independenţă totală! În ziua sosirii, o să primeşti codul de acces în curtea Casei de oaspeţi Adela, plus ghidajul necesar. E simplu!

Dacă doreşti să ne întâlnim, e posibil. Hai să verificăm dacă programul fiecăruia dintre noi coincide.

Recenzii

A fost o experienta unica si parca desprinsa din povestile de calatorie din Europa de Vest. Incepand cu plata online, cooperarea prin sms cu proprietarul, self check-in si self check-out. O curatenie ca la carte si liniste.

mrfilosofic (RO)

Octombrie 2017

Ne bucuram ca am ales locul potrivit pentru o vacanta reușită.

Experienta foarte plăcută datorita curățeniei. Camera este spațioasă si mobilata cu tot ce este necesar pentru o vacanta confortabila.

Bogdan P (RO)

August 2017

O gazdă foarte primitoare și intelegatoare. Curățenie in camera, liniște in jur.

Gazda nu te controlează, poți să vii și să pleci la ce oră vrei. Apă caldă în permanență. Foarte aproape de tot ce se poate vizita. Sfătuiesc orice cuplu să se cazeze aici dacă dorește o vacanța de vis.

Alexandra (RO)

August 2017

Doreşti mai multe informaţii?

Contactează-ne
Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn