Căsuța Ioanei
Apartament la casă pentru vacanța ta în Hermannstadt

Vii cu familia în vizită prin Sibiu? Sau cu un alt cuplu de prieteni curioși să petreacă un weekend, o zi sau câteva zile în faimosul Hermannstadt Transilvania, Capitală Culturală 2017 și Regiune Gastronomică Europeană 2019? Perfect! Vă propunem căsuța noastră, aflată la doar 2 bulevarde distanță de centrul istoric.

Avantajul cel mai mare este că la preț de cameră de hotel, aveți parte de un întreg apartament, doar pentru voi! Cu curte, spațiu de petrecut timpul împreună și zonă de gătit… Deci libertatea pe care niciun hostel sau hotel nu v-o oferă. Curtea e primitoare și pentru animăluțul tău de companie, dacă vrei să te însoțească.

Spaţiul

Să-ți facem un tur virtual…
Și o să vezi, locul e prima degustare a aerului dichisit și calm din Hermannstadt Transilvania.

După ce-ai primit codul de acces ca să te cazezi singur, fără așteptare la vreo recepție, urmeazi linia curții lungi, ca un hol sub cerul liber. Dacă ești fumător, se înțelege, curtea e a ta pentru celebrul tău moment de liniște, departe de ochii oricui! Apropo, aici e locul perfect pentru serile calde in compania familiei sau a prietenilor.

Apoi, te întâmpina holul cuibului nostru. Pe dreapta e bucătăria 100% utilată ca la tine acasă. Pe stânga e livingul unde transparența sticloasă și lumina îți mângâie simțurile, fără ca tu măcar să știi. Aici ai la dispoziție o zonă de dining, iar dacă ai poftă de navigat pe internet îndrăznește să te bucuri din plin de biroul șic, aflat într-un colț intim al camerei.

2 dormitoare decomandate vă așteaptă să vă odihniți gândurile după o zi de plimbare prin burg. Albul e predominant, liniștea la fel, deci e imposibil să nu visezi ca un cavaler de Hermanstadt, după cea mai frumoasă defilare… Unul dintre dormitoare are pat matrimonial, iar al doilea două paturi single. O opțiune modulară potrivita fie pentru copii tăi, fie pentru un al doilea cuplu sau cei 2 prieteni care te însoțesc.

Ia cu tine doar cele necesare! Aici găsesti tot ce-ți trebuie. De la lenjerie imaculată, la prosoape curate, uscător de păr și fier de călcat. Chiar și mașină de spălat dacă șederea ta e mai lungă.

Dacă vrei să te simți 100% turist în Sibiu și nu dorești să răvășești bucatatria ca un bucătar adevărat sau de weekend, poți alege una dintre locațiile din zonă: bar de zi unde să servești micul dejun și cafeaua, sau snack bar, dar și restaurante cu terasă la o străduță distanță.

Poziţionarea

Căsuța Ioanei este situată la 6 km de Aeroportul Sibiu, la 5 km de Muzeul Astra în aer liber și 2 bulevarde distanță de centrul istoric din Hermannstadt. Peste tot poți ajunge cu un autobuz direct. Iar în centrul vechi mai bine alegi o plimbare pe străduțele interbelice, ca să admiri arhitectura spectaculoasă. Lasă-te surprins primăvara și vara de mirosul de liliac și magnolii…

Dacă urmezi traseul pe străduțe, nu pe bulevardul Milea, prima întâlnire cu orașul vechi e o zonă fermecătoare din Sibiu: Sala Thalia (bastionul gros al burgului de odinioară), primul teatru din Sibiu, construit în stil venețian. Nu rata, aruncă un ochi înăuntru sau privește de dinafară sala de repetitii plină cu partituri și instrumente de alamă. Ceva inedit! Apoi urcă scările către „cea mai frumoasă stradă din Sibiu”, o redescoprire a timpului nostru: Strada Cetății. Piață Mare e la un minut distanță, străjuită de Muzeul Brukenthal și terase, curgând ușor spre Piață Mică unde e celebrul Pod al Minciunilor și baruri mai excentrice.

Fără griji! Zona unde vei locui e bogat vascularizata de artere principale: linii de autobuz, stații de taxi. Paradoxal, Căsuța Ioanei e prinsă cumva într-o bulă de liniște o dată ce treci pragul curții.

Parcarea

Dacă vii cu mașina în Sibiu, ai locuri gratuite de parcare chiar în fața clădirii, sau în apropiere. Ca fiind de-al casei!

Accesul oaspeţilor

Independenţă totală… e mottoul nostru! În ziua sosirii, o să primeşti codul de acces în curtea casei de oaspeţi, plus alte informații necesare. E simplu!

Doreşti mai multe informaţii?

Contactează-ne
Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn