Regulile casei

Dragă oaspete,

Îți mulțumim  că ai ales locația 123stay!

Ca orice casă, și aici există niște Reguli, pentru că respectul pentru oameni și locuri e important în Sibiu. Un Regulament Intern pentru voi și pentru noi!

Îți mulțumim pentru înțelegere și îți dorim o ședere plăcută!

 • Doar oaspeții înregistrați la check-in se pot caza în garsoniera / apartamentul ales de tine. În cazul în care alte persoane neînregistrate vor beneficia de cazare aici, ne rezervăm dreptul de a înceta furnizarea serviciilor.
 • Liniștea și regulile de bună conviețuire sunt foarte importante aici. Petrecerile sau alte activități similare care ar putea deranja ceilalți locatari ai imobilului nu sunt binevenite. Orele de liniște sunt zilnic între 22:00 – 08.00 și 13:00-14:00, iar duminica e dedicată integral liniștii și relaxării.
 • Fumatul în garsoniera/apartamentul sau în imobilul din care face parte este strict interzis, cu excepția locurilor special amenajate și semnalizate ca atare. Fumatul lângă ușa/geamul deschis nu se încadrează la “loc special amenajat”, așa că va rugăm să nu vă compromiteți. Suntem constrânși ca pentru fumatul în locația închiriată, în loc neamenajat și semnalizat, să se plătească o amendă de 250 euro. În cazul în care nu există un astfel de loc amenajat în imobil, o plimbare afară poate fi o pauză de fumat placută…
 • Iubim animalele, iar accesul  în locațiile 123stay cu animalul tău de companie este posibil,  însă doar după o discuție împreună, legată de condițiile care trebuiesc întrunite. De ce? Pentru simplul fapt că locația 123stay este un spațiu cu un regim privat special.
 • Ori de câte ori părăsești  locația, te rugăm să închizi geamurile și să încui ușa pentru siguranță tuturor. Sistemul nostru de închidere e unic și are un preț ușor ridicat. De aceea apelăm la înțelegerea ta de a evita pierderea cheii, fapt care ne-ar obliga să aplicăm un cost suplimentar de 50 euro.
 • Check-in-ul se va face începând cu ora 15:00, iar check-out-ul se va face până la ora 10:00.
 • Te rugăm să eviți aducerea de daune sau alte stricăciuni camerei/camerelor și obiectelor de aici.  În caz contrar, suntem obligați de circumstanțe să taxăm suplimentar pentru acoperirea costurilor de reparație.
 • Materiale inflamabile ori substanțe/obiecte cu un miros neplăcut nu sunt binevenite aici! De asemenea sunt interzise orice alte activități care contravin legislației în vigoare.
 • Ne rezervăm dreptul de a înceta furnizarea serviciilor în cazul în care aceste reguli sunt încălcate. Va fi taxată toată durata sejurului, indiferent de perioada de ședere.
 • Te rugăm să ne comunici de urgență orice defecțiune/nefuncționare.
 • Respectam intimitatea! Personalul hotelier nu va intra în cameră decât cu acordul celor cazați și la momentul convenit de comun acord, excepție făcând cazurile în care oaspeții ar putea fi într-un pericol iminent sau regulamentul intern este grav încălcat.
 • Orice fel de nemulțumire ai avea, te rugăm să ne-o comunici deschis, oricând survine ea pe perioada șederii tale. Doar așa putem găsi soluția potrivită pentru tine! Plângerile ulterioare nu vor mai putea fi luate în considerare, deoarece nu vor mai putea fi soluționate în beneficiul tău imediat.
 • Nu putem controla totul, așa că nu ne asumăm răspunderea pentru bunurile și valorile uitate în camere. Te rugăm la plecare să verifici dacă nu ai lăsat vreun bun personal în urmă.

Multumim de înțelegere! Pe curând!

Vezi casele de oaspeti

Hai în comunitatea 123stay

Ai nevoie de mai multe detalii?

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn